U vraagt, wij antwoorden

Dat zou u verwachten, maar wij willen in de eerste plaats faire prijzen. Fair voor u en fair voor ons. Laat ons weten wat en wie u wilt en we stellen u precies het pakket voor dat u nodig hebt, voor een vaste, faire prijs.

Probeer het gewoon een keer, en u zult merken dat de Tekstologen best betaalbaar en zelfs kostenbesparend zijn.

 

Jazeker. Het maakt niet uit of u heel veel of maar een beetje schrijfervaring hebt. We helpen u hoe dan ook om betere teksten te schrijven.

 

Nee, u bepaalt zelf wat u wilt. Wilt u werken aan de opbouw van uw verhaal? Oké, dan doen we dat. Wilt u dat uw coach samen met u uw dialogen bekijkt? Prima, geen probleem. Wilt u feedback over het manuscript dat u klaar hebt of waar u nog aan werkt? Dat kan! Wilt u een jaar begeleiding, tot uw project helemaal klaar is? Geen probleem.
Met andere woorden: u bepaalt zelf wat u van ons wilt krijgen. En daar kiezen wij, samen met u, de beste aanpak voor.

 

Onze service gaat zover als u dat zelf wilt. We staan allemaal met twee voeten in de praktijk. Dat betekent dat we de weg die u wilt bewandelen zelf al hebben afgelegd.

Hebt u een tekst die moet worden ingelezen? We kunnen u helpen met stemmen, stemregisseurs en studio’s.
Moet u een toespraak houden en wilt u dat inoefenen? We hebben regisseurs die u daarbij helpen.
Wilt u uw boek uitgeefklaar maken? Dat doen we graag voor u.
Hebt u een stand-upshow klaar en wilt u begeleiding om die op de planken te brengen? We zijn er voor u.
Wilt u een tekst laten vertalen? Wij hebben heel goede vertalers, native speakers,  die u graag helpen.
Wilt u mediatraining? Mooi, die geven we u.
Laat ons weten wat uw droom is, wat dan ook, en wij brengen hem samen met u tot leven.

 

Jazeker. Als u schrijft, in welk genre ook, hebben wij iemand die u daarbij kan begeleiden. Niet zomaar een anonieme, zelfverklaarde coach: elke Tekstoloog behoort in zijn genre tot de besten, en heeft pedagogische kwaliteiten. Kijkt u onder ‘Het collectief’ maar eens wie er allemaal Tekstoloog is. We hebben journalisten, romanschrijvers, verhalenvertellers, non-fictieauteurs, toneelauteurs, scenaristen, stand-upcomedians, dichters, spokenwordartiesten, uitgevers, correctoren, redacteuren, speechschrijvers, medical writers, technical writers, juridische schrijvers, zakelijke schrijvers …
Dus ja, we coachen alle mogelijke schrijvers. Ook u.

 

Makkelijk: u laat ons via het contactformulier weten dat u op de Tekstologen een beroep wilt doen. Wij bellen u op om te kijken wat u precies nodig hebt, en we spreken samen met de Tekstoloog van uw keuze of de best geschikte tekstoloog af wat wij u kunnen aanbieden. Dat laten we u weten, samen met een vaste prijs voor de opdracht, en u beslist pas dan of u op ons aanbod ingaat of niet. Als u ja zegt, neemt de Tekstoloog die uw tekst zal schrijven of u zal begeleiden contact met u op en gaat hij of zij voor u aan de slag.
Verder hoeft u zich niets aan te trekken. Wij doen alle werk voor u.

 

Uit onze ervaring met schrijfcursussen. We merkten dat in onze lessen vaak mensen zaten die in de eerste plaats op zoek waren naar een coach, en niet zozeer naar een docent. En ook dat er mensen in de groep zaten die gecoacht wilden worden op een heel specifiek domein, maar terechtkwamen in een cursus creatief schrijven omdat er niet of nauwelijks een aanbod was voor hun domein.

Daarom zijn we vrienden en collega’s gaan aanspreken, allemaal toppers in hun vak, om hieraan mee te werken. En daar werd enthousiast op gereageerd. Heel veel auteurs willen met plezier hun opgebouwde expertise doorgeven.

Bovendien zijn schrijvers in de eerste plaats ook schrijvers: hun liefde voor taal en tekst willen ze op elke mogelijke manier uiten. Geef ze een opdracht en ze schrijven voor u de best mogelijke tekst, helemaal volgens uw aanwijzingen.

 

Jazeker. Want dat doen ze nu ook al. Kijk maar eens. We hebben journalisten, romanschrijvers, verhalenvertellers, copywriters, tv-mensen, non-fictieauteurs, toneelauteurs, scenaristen, stand-upcomedians, dichters, spokenwordartiesten, uitgevers, correctoren, redacteuren, speechschrijvers, medical writers, technical writers, juridische schrijvers, zakelijke schrijvers …
Wat teksten betreft, in welk genre ook, bent u bij ons aan het juiste adres.

Ja, helemaal. Maar er zijn twee voorwaarden: de Tekstoloog van uw keuze moet aanbieden wat u wenst en hij of zij moet beschikbaar zijn.

Wat de Tekstoloog van uw keuze aanbiedt ziet u als u in ‘Het collectief’ op zijn of haar naam klikt. En de beschikbaarheid, die vertellen we u gewoon als u ons een mailtje stuurt. 

Dan zijn er twee mogelijkheden. U wacht tot de coach of de schrijver beschikbaar is, daar geven we een timing voor. Of we gaan samen met u op zoek naar een vervanger die u precies datgene kan geven wat u zoekt. De keuze is aan u.

Nee, zeker niet. Wilt u een tekst laten schrijven voor uw huwelijk? Doen we. Zit u wat klem met een mailtje en wilt u wat steun? Geven we u. Zoekt u een slogan voor uw winkelraam? Schrijven we.

Geen opdracht is ons te licht of te zwaar.

Ja, dat kan. Of op de opbouw. Of de personages. Of de plot. U zegt wat u wilt en wij helpen u daarbij.

Natuurlijk. Wij doen precies wat u vraagt en leveren datgene wat u nodig hebt. U bent de auteur, dus u bent de baas over wat wij met uw tekst precies gaan doen.

Er zijn meer Vlamingen dan Nederlanders, maar we breiden ons bestand met Nederlandse tekstologen voortdurend uit.

Maakt het voor u of voor het soort teksten dat u schrijft of wilt krijgen uit of u met een Vlaming of een Nederlander werkt? Dat kan. Laat het ons weten, en we houden daar rekening mee.

© 2021 de Tekstologen.
Alle rechten voorbehouden.

Deze website is ontworpen
en gebouwd door Wagging Tales

Wilt u schrijven als een pro?

 

Download dan ons gratis e-boek
boordevol tips & tricks.

 

© 2021 de Tekstologen. Alle rechten voorbehouden.
Deze website is ontworpen en gebouwd door Wagging Tales

Ah, bent ú die witte raaf?
Gefeliciteerd!

Dan is het nu tijd om
uw vleugels uit te slaan.

Eén keer per maand tips waar u écht iets aan hebt? Mis ze niet!